lördag 12 november 2011

kärleksförklaring till nordiska kompaniet.


Jag älskar att gå inne på Nordiska Kompaniet och titta. Allra hellst går jag nere i saluhallen. Drar in alla dofter från bageriet. Kika in på karamellaffären och beundrar att det känns som en gammeldags butik. Titta på alla glada barn som noggrant väljer ut sina lördagsgodis bitar. Gå till bageriet och handla kardemumma bullar, promenera till tehandeln och dofta på alla underbara teér. Kanske handla något gott nytt te till kvällen. In på matbutiken och gå direkt till ostdisken och handla med sig lite ost. 

Det älskar jag.

Så idag åkte jag till nordiska kompaniet. Gick runt i saluhallen och doftade. Gick in på karamellaffären valde noggrant ut några godisbitar som skulle få pryda min underbara skål hemma.  promenerade vidare till bageriet och handlade kardemummabullar till familjen. sen ville jag ha något nytt te för kvällen, jag unnade mig två sorter, NK's glögg te och mitt favorit te NK's champagne och grädd te. In till ostdisken och handla med mig tre underbart goda ostar. Min lördag är verkligen vacker. 

Nu.

Nu blev det en kardemummabulle, glögg te och julmusik i mitt rum fyllt av massa värmdeljus och harmoni. Jag mår verkligen bra och jag är otroligt värd det också. Det är en fin känsla det. 

1 kommentar: